10915016_446616438831729_993049517072159788_o

Vizuális tuning

Megjelenés:
Az autók vizuális megjelenésén is dolgozhatunk, mint például egy márka utángyártott alkatrészének felszerelésével, festhetjük a kasztnit, egyes alkatrészeket lecserélhetjük karbon-szálasara vagy matricázhatjuk őket. Ezeket a fejlesztéseket persze játékpénzért vásárolhatjuk meg.


Kasztni:
FrontBumper– Elülső lökhárító
Átalakíthatjuk egy utángyártott alkatrésszel, egy alternatív megjelenést adhatunk egy teljesen más módosítással vagy eltávolíthatunk bizonyos elemeket.

FrontFender– Elülső sárvédő
Lecserélhetjük egy egyénileg megalkotott panellel vagy utángyártott alkatrésszel. Felszerelésével javíthatjuk az autó karosszériájának aerodinamikai jellegét és a szélesebb nyomtávú kerekeink egy elfogadható védelmet kaphatnak.

Headlights– Elülső fényszórók
Szintén a márkák utángyártott alkatrészeivel lecserélhetjük, vagy egy egyedi Speedhunters megjelenésű változatot szerelhetünk be.

FrontSplitter– Leszorító
Növelheti az autó leszorító erejét, ebből adódóan az autó felett magas, míg alatta alacsony légnyomást tesz lehetővé. Egy utángyártott leszorítót vagy egy egyedi kialakítású Speedhunter változatot az autó elejére szerelhetjük fel.

Canards– Elülső légterelők
Az állítható elülső légterelőket az autó első lökhárítókra szerelhetjük, hogy ezzel is javítsuk az autó aerodinamikáját.

Hood– Motorháztető
Az autó motorháztetejét lecserélhetjük egy márka utángyártott alkatrészeire vagy egy egyedi kialakítású Speedhunters változatot szerelünk fel.

WindowTint– Szélvédő színezése
Változtatásával egy fekete színezés átlátszóságát fokozhatjuk vagy csökkentük.

WingMirrors– Oldalsó tükrök
Az autó oldalsó tükreit lecserélhetjük egy márka utángyártott alkatrészeire, eltávolíthatjuk a különböző elrendezéseket vagy a helyére egy egyedi kialakítású Speedhunters változatot szerelünk fel.

SideSkirt– Oldalsó szoknya
Az oldalsó szoknyákat az autó mindkét oldalára felszerelhetjük, így alacsonyabb hatást kelt, mivel annyira közel lesz a talajszinthez. A márák utángyártott alkatrészeivel vagy az egyedi kialakítású Speedhunters változatokkal szerelhetjük fel autónkat.

Spoiler– Spoiler
Bármilyen gyári változat helyére felszerelhetünk spoilereket, amikkel növelhetjük a hátsó leszorító erőt.

SoundSystem– Hangrendszer
Mint ahogy az Underground részekben is tehettük, úgy itt is impozáns hangrendszert építhetünk autónkba.

TrunkLid– Csomagtartófedél
Megváltoztathatjuk a csomagtartófedelet egy másik márka utángyártott alkatrészével vagy egy egyedi kialakítású Speedhunters változatot szerelhetünk a helyére.

Diffuser– Diffúzor
Az autó faránál egy diffúzort szerelhetünk fel, amely javítja az autó körül áramló levegő leszorító erejét. Az utángyártott diffúzorokat különböző beállításokkal szerelhetjük fel, beleértve az optimális örvénykeltőket és a központi uszonyt.

Exhaust– Kipufogó
Az autó kipufogóit lecserélhetjük egy márka utángyártott alkatrészeire vagy egy egyedi kialakítású Speedhunters változatot szerelhetünk fel, beleértve a nagy furatú, a szögetzáró billentett és a „boso” típusokat.

Taillight– Hátsó fényszórók
Az autó kipufogóit lecserélhetjük egy másik gyártó változatával, vagy egy márka utángyártott alkatrészeivel vagy egy egyedi kialakítású Speedhunters változattal.

RearBumper– Hátsó lökhárító
Átalakíthatjuk egy utángyártott alkatrésszel, egy alternatív megjelenést adhatunk egy teljesen más módosítással vagy eltávolíthatunk bizonyos elemeket.

RearFender– Hátsó sárvédő
Lecserélhetjük egy egyénileg megalkotott panellel vagy utángyártott alkatrésszel. Felszerelésével javíthatjuk az autó karosszériájának aerodinamikai jellegét és a szélesebb nyomtávú kerekeink egy elfogadható védelmet kaphatnak.

CanardsRear– Hátsó légterelők
Az állítható elülső légterelőket az autó első lökhárítókra szerelhetjük, hogy ezzel is javítsuk az autó aerodinamikáját.

LicencePlate– Rendszámtáblák
Egyedi sorozatszámú rendszámtáblákat alkothatunk magunknak, több féle rendszámtábla tartó kerettel, és rendszám háttérrel.


Kasztni típus (Bodykit):
BodyKit

Különböző kasztni típusokkal ruházhatjuk fel autónkat, így egyedi megjelenést adhatunk neki. Azonban bizonyos kasztnik felszerelésekor néhány külső alkatrész testreszabását korlátozhatjuk, ilyenek például a lökhárítók, a sárvédők és a motorháztető.


Kerekek:
Wheel

– Gumi (típusok)
Választható lesz az abroncs futófelületei, így választhatunk a hagyományos és a feszített típusok között.

– Féknyergek
Különböző méretű utángyártott féknyergekkel láthatjuk el kerekeinket.

– Féktárcsák
Féktárcsáinkat lecserélhetjük az egyedi kialakítású Speedhunters típusaira, idetartoznak a kovácsolt, a kerámia, a barázdált és az átfúrt tárcsák, melyek 330, 380 és 400mm-es átmérőkben választhatóak.

– Felnik (méret, elsődleges és másodlagos színek)
A felniket is lecserélhetjük az egyedi kialakítású Speedhunters típusokra, vagy különböző márkák utángyártott változataira. Persze ezeket is újra méretezhetjük, nagyobb/kisebb is lehet a méretük az eredetihez képes.
Különböző felni szettek is felszerelhetőek lesznek, külön az elülső vagy a hátsó kerekekre.


Festés:
Paint
– Kasztni- és felnifestés
Újra festhetjük a kasztnit és a felnit a HSB színmodell és a PBR fizikaii tulajdonságoknak megfelelően.
Összesen 6 kategóriában festhetünk:
– színárnyalat
– színmélység
– fényesség
– metál fényezés
– simítottság
– letisztultság
Az autó karosszériájának egésze befesthető egy színnel, de például az elülső és a hátsó felniket külön-külön festhetjük, ahogyan korábban lehetett elsődleges és másodlagos színekkel.

– Fóliák elhelyezése
Fóliák elhelyezésére a Need for Speed Wrap Editorában van lehetőség, ahol kategóriákra bontva válogathatjuk a felrakni kívánt fóliákat, majd felrakás után módosíthatjuk a méretüket (szélesség/hosszúság), ferdeségüket, színüket, szögüket több rétegben. A fóliákat telepíthetjük az autó karosszériájára, szélvédőkre és az ablakokra is!


Helyzet:
– Hasmagasság/Ültetés
Az autónk hasmagassága is szabályozható lesz: alacsonyabb vagy magasabb.

– Dőlésszög
Két féle lehet az autó dőlésszöge. Egyik esetben pozitív, ilyenkor az autó orra alacsonyabban van, mint a fara, a negatív esetben éppen ennek ellenkezője történik – az orr magasabban van, mint a fara.

– Nyomtáv
Az autó elülső és hátsó kerekeinek nyomtávját is beállíthatjuk külön-külön, tehát szélesebb vagy keskenyebb távokra lehetnek egymástól az ugyanazon tengelyen lévő kerekek.

– Ültetés/Kerékíveltség
Itt a kerekeink íveltségét szabályozhatjuk, tehát két állásban lehetnek, külön-külön az elülső és a hátsó kerekeink. Alap állásban a kerék derékszöget, míg negatív állásban hegyesszöget zár be a talajjal.


Utángyártott alkatrészek márkái:

– Aimgain
– APR Performance
– Arios
– Autokonexion
– Bee*R
– BenSopra
– BN Sports
– Brembo
– Car Shop Glow
– Chargespeed
– Circuit Garage
– Cosmis Racing Wheels
– C-West
– DTM Fiberwerkz
– Duke Dynamics
– Endless
– Falken
– Fifteen52
– Forge Motorsport
– Garage Mak
– GReddy
– Hankook
– Hotwheels
– HRE Wheels
– Idlers
– J’s Racing
– JUN
– Kakimoto Racing
– KM4SH
– Kumho Tires
– Liberty Walk
– LOMA
– Mazdaspeed
– M2-Motoring
– Need for Speed
– Origin Lab
– Rauh-Welt Begriff
– Rays
– Rocket Bunny
– Rotiform Wheels
– RTR
– Run Free
– Seibon
– Seidoworks
– Speedhunters
– Spirit-Rei
– SSR Wheels
– StopTech
– Sunline Racing
– TCP Magic
– Toyo Tires
– Urban Outlaw
– Varis
– Vertex
– Voltex
– Vörsteiner
– Vossen Wheels
– Watanabe
– Weds
– Wilwood
– Work

Minden vélemény számít!