06 Franklin Terrace02

Ventura kerületei

Fedezzük fel Ventura Bay 6 kerületét

Mindenkit üdvözlünk Ventura Bayben, a városban, ahol hírnévre akarnak szert tenni az utcák harcosai. Menj pár kört a város széles utcáin, driftelj végig a hegyvidék útjain és lépd át azt a határt, amihez csak is a padlógáz vezethet el. A sok látnivalóval Ventura Bay tökéletes hely lesz számotokra arra, hogy képességeiteket összemérjétek, a figyelmet és a tiszteletet kivívva.

Burnwood
Burnwood a garázsotok és a legjobb, valamint az ígéretes tehetségek otthona az autókultúra világában. A belváros útjai a hivatalok és a kereskedelmi intézményeket köti össze, míg a külvárosi ipari és vasúti körzetek egy alternatíva azok számára, akik a szűk belvárosi berendezkedéstől távolabb szeretnének építkezni.
Északra fekszik Los Sol, itt találhatjuk az ikonikus Los Sol hídat és Breckenhollt, amely átjáróként szolgál a gyönyörű Crescent-hegységbe.Crescent Mountains

A Crescent-hegység Burnwoodon túl magaslik. Kezdve Buck Foothillsszel, amelyet Buck Foothills-i kilátója tett ismerté, hosszú körülölelő útjai a hegység mélységeibe vezet, és ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik az alatta fekvő városra. Észak felé utazva a Granite Sprigen találod magad, ami a Granite Spring emlékműnek és a Cescent-hegység hídjának ad otthont. Kalandozó és egyben felfedező érzetet kelt Észak Weid kanyonjának és gátjának megismerése.
Persze, nincs annál jobb, ha fentről lefele jövet, a kanyargós utakon gumikoptatással vagánykodunk és ezzel leginkább Style tapasztalatokat szerzünk.


Royal Park

Burnwood és South Port közé ékeli be magát a Royal Park. Annak ellenére, hogy ez az elsődleges lakóövezete a városnak, ez a legismertebb környék a kereskedelmi negyeddel és az égbe nyúló felhőkarcolókkal, amelyeket mérföldekről látni a széles Ventura-öbölben. Ugyanitt, a Royal Park nyugati részén található a Ghost Stadium, tökéletes hely azok számára, akik találkozót szerveznének az utcai bandázásuk előtt.
Járj erre és fedezd fel Lone Palm Village Mallt, körbe száguldva az Arcadia Parkot mielőtt South Portba mennél.South Port

Néhány előnyös keskeny utat keresel? South Port felett Ventura Bay ipari központját találod. A térséget a VB Petrolchemical Company és San Pedro-i kikötő uralja, nem csoda, hogy nem kampányolnak mellette, mint turizmusi látványosság iránt, de tökéletes hely azok számára, akik távol szeretnének lenni a belváros utcáitól és ki szeretnék engedni magukból a fáradt gőzt.
A város ezen részén állomásozik Ventura Bay rendőr-főkapitánysága, ami szintén egy száműzött játszóterének felel meg, rengeteg zsaruval, akiket mindig 1-1 üldözésbe vonsz be South Port körül.


El Rey

Messze nyugaton találjuk El Rey városát, ami nagyrészt hegyvidéki térségben fekszik, sok-sok látnivalóval, amihez nem árt ha lassan haladsz, hogy mindet lásd. El Reyen 2 út megy keresztül: egy autópálya fut végig a nyugati partvidéken, ami tökéletes a csúcssebességünk kihúzására, valamint egy keresztülszelő hegyvidéki út a Sinner’s Peakig.
El Rey Pier szívesen várja látogatóit parkolóhellyel és kikapcsolódással, mielőtt hősei neki vágnának az autópályáknak, hogy áthajtsanak a városon. Ne menjetek túl gyorsan, ha látni akarjátok a Castle Hill vízesést.


Franklin Terrace

Nyugat felé vezet a South Port híd, majd ott találod magadat Fraknlin Terrace-on, ahol számos hightech vállalat létesített üzletet, mint például a BBA Industries. Gyorsforgalmi utak vezetnek Appolo Heightshez és Harbor Viewhoz, amíg az autópályák összekötik Északot, Délt és Nyugatot, ezzel könnyed átutazást biztosítanak Ventura Bay más területei felé.

Minden vélemény számít!