NFS2015UnstoppableAchievement

VBPD

Ventura Bay Police Department
A Ventura Bay Police Department (VBPD) a Need for Speed (2015) városának rendvédelmi szervezete. Azonnal üldözésbe fognak, amint valaki megsérti vezetési stílusával a sebességkorlátozásokat, vagy vandalizmushoz folyamodik.

A VBPD legsűrűbben alkalmazott autója a Ford Crown Victoria Police Interceptor, melyeket megfigyelhetünk olyan területeken parkolva, ahol sűrűn előfordulhat a gyorshajtás.

Elfogó egységek
• Ford Crown Victoria Police Interceptor
• Dodge Charger SRT8 (2012)
• Chevrolet Express Police Van (kizárólag útzárakhoz alkalmazzák)

Üldözések
A hatóság minden játékos nagy ellenfeleként fog jelen lenni az egész játéktérségben, azaz a Ventura-Bayen.  Egy hajsza akkor ér véget, ha a játékost képtelenek elkapni vagy ügyesen elkerülte a járőregységeket. Persze… dönthetünk úgy, hogy lehúzódunk, az ártatlanságra törekedve, és némi bírság megfizetése ellenében elkerülhetünk egy hosszas üldözést. Ezen epizódban nem lesz játszható a járőr frakció. Arra lesznek rendeltetve, hogy a játékosok és autóik közt feszültséget keltsenek, egyfajta terrorizáló jelenségként.

Körözési szintek
A rendőrség a körözési szinthez mérten veti be erőit a játékos ellen, és minden körözési szint lépéssel nő a fizetendő bírság mértéke is. Amint a bírság értéke átlépi az 500-at, a VBPD megkezdi az üldözésed. Előtte van lehetőséged félre húzódni és kifizetni azt a csekély összeget, elkerülve ezzel az üldözést.

Bírság Rendőri ellenállás
1 500 Minimális ellenállás
2 1,500 Nagyon alacsony ellenállás
3 5,000 Alacsony ellenállás ritka útzárakkal
4 11,000 Normál ellenállás közepes mennyiségű útzárral
5 17,000 Magas szintű ellenállás gyakori útzárakkal és szöges útzárakkal

Cooldown
Amint a VBPD egységei elvesztik a vizuális kontaktot, vagyis eltűnsz a szemük elől, akkor elindul a cooldown és ez alatt az idő alatt megszökhetsz. Hogy teljesen véget érjen az üldözés el kell érned, hogy a cooldown ideje alatt ne találjanak rád ismét. A cooldown hossza a körözési szinttel együtt növekszik.

Letartóztatás
Ha a VBPD letartóztat, akkor onnantól kezdve nincs már esélyed arra, hogy elkerüld a kiszabott bírság megfizetését, viszont ezt követően mindig elengednek a helyszínen.

Minden vélemény számít!