nfsp-customization-01.jpg.adapt.crop16x9.1920w

Testreszabás a NFS Paybackben

RONCSBÓL GYÁRI, GYÁRIBÓL SZUPERAUTÓ

nfsp-customization-02.jpg.adapt.crop16x9 nfsp-customization-03.jpg.adapt.crop16x9 nfsp-customization-04.jpg.adapt.crop16x9
1. Találj elhagyatott roncsokat melyek szét vannak szórva a világban. 2. Gyűjts össze minden szükséges alkatrészt, hogy a roncsból gyári autó válhasson. 3. A személyreszabhatóságnak köszönhetően a gyári autódból szuperautót is építhetsz.

TUDJ MEG TÖBBET

 

nfsp-customization-05.jpg.adapt.crop16x9.1239w

Autókereskedések, Garázsok és Alkatrész üzletek Akár autók vásárlásáról van szó, vagy új alkatrészek beszerzéséről, vagy egy új garázs felfedezéséről, ahol tárolhatod gyűjteményed, most még több lehetőséged van mindezekre és a kedvenc autóid tuningjára.
LÁSD A RÉSZLETEKET

 

A TE ÁLOMAUTÓD

nfsp-customization-06.jpg.adapt.crop16x9 nfsp-customization-07.jpg.adapt.crop16x9 need-for-speed-payback-car-chase-720p-clean.png.adapt.crop16x9
Gyűjtsd össze, nyerd meg, vagy vedd meg a legjobb utángyártott alkatrészeket és alkosd meg álmaid autógyűjteményét.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Az autód áll minden tetted középpontjában. A vizuális tuninggal szabd a te stílusodra, majd emeld a következő szintre az alábbi eszközökkel.

ESZKÖZÖK MEGTEKINTÉSE

Hangold élőben autód irányíthatóságát, hogy a lehető legjobban kezelhetővé váljon.

FEDEZD FEL A LIVE TUNINGOT

AZ AUTÓK ÖT OSZTÁLYA

RACE DRIFT OFF-ROAD DRAG RUNNER
Race Drift Off-Road Drag Runner
Magas sebességű akció, padlóig nyomva a gázt. A kanyarok specialistája, kilincsel előre. Hagyd el az aszfaltot és kalandozz a legkülönfélébb terepeken. Egyenes vonal, és kétkerekező szörnyetegek. Hajtsd végre a melót, kérdések nélkül.

Minden vélemény számít!