nfsp-customization-06.jpg.adapt.crop16x9

Teljesítmény Tuning

A teljesítményt növelő alkatrészek a NFS Paybackben elhozzák az eddigi legmélyebb szintű és legstratégikusabb választási lehetőségű tuningot a Need for Speedbe.

Minden újonnan vásárolt autó gyári alkatrészekkel fog érkezni, de ha a legjobbak ellen akarsz indulni, akkor szükséged lesz néhány fejlesztésre. Hat kategóriára oszlanak a teljesítmény tuning elemek; Blokk, Hengerfej, Turbo, Kipufogó, ECU, és Váltó.

Rengeteg módja van annak, hogyan juss új alkatrészhez, mint például versenyek megnyerése, amely véletlenszerűen fog jutalmazni. Lehetőséged lesz még az Alkatrész üzletekben megvásárolni őket, ahol a raktárkészlet folyamatosan változik.

Továbbá ott van még a “Targeted Roll” rendszer, amely több lehetőséget kínál a választott alkatrészhez, de ehhez be kell áldoznod néhány már meglévő alkatrészed.

Az alkatrészek szintje az egyik legfontosabb tényező az autóid teljesítményének fejlesztésében. Minél magasabb szintűek, annál nagyobb lesz a teljesítmény.

A szintek emellett segítik behatárolni, hogy az autód melyik Tierbe sorolódik. Ha van egy autód 1-es szintű alkatrészekkel, akkor az autód Tier 1.0-ba tartozik. Szerelj fel egy másik autót 18-as szintű (maximum szint) alkatrészekkel és a Tierje 3.99 lesz.

0022-customization-stills-sc01-sh040-v006-wm-1080.png.adapt.crop16x9.1455w

Vidd még magasabb szintre autód teljesítényét olyan tuning elemek beszerelésével melyekhez Perkek is kapcsolódnak.

A Perkek további bónuszt fognak jelenteni autód bizonyos, kulcsfontosságú tulajdonságaihoz; Végsebesség, Gyorsulás, Nitró, Levegő és Fékezés. Ha szerencséd van, akkor hozzájuthatsz olyan alkatrészekhez, melyek több Perkkel is rendelkeznek, így növelve a teljesítményt a következő szintre.

A márkák összhangja is elég fontos szerepet kap. Szerelj be több alkatrészt ugyanattól a gyártótól az extra teljesítménynövekedés érdekében. A növekedés mértéke a márka típusától függ, hogy mire specializálódtak, szóval válassz óvatosan és megfontoltan.

Építsd meg álmaid autóját gyáriból egészen a szuperautók szintjéig. Alkalmazz néhány Levegő perkkel ellátott elemet az Off-Road babydben és nézd őt ahogy átrepül a sivatagi buckák felett. Párosítsd az Americana márkájú alkatrészeket a Verseny szörnyetegetben, ha jó erős Nitro bónusz löketeket akarsz. Építsd meg autód, ahogy szeretnéd és töltsd meg a garázsaid kívánatos gépekkel.

Ha többet szeretnél megtudni a testreszabásról a Need for Speed Paybackben, akkor látogasd meg a Testreszabhatósággal foglalkozó oldalunk és kezd el megtervezni álmaid autóját.

Minden vélemény számít!