Rólunk

Mint azt sokan tudjátok 2015. Július 14-én a Need for Speed World szervereit lekapcsolták és ezzel egy korszaknak vetett véget az EA, így a mi oldalunk is úgymond rövid időre haszontalanná vált, hátrahagyva maga mögött egy évek alatt felépült közösséget. Viszont idén érkezik az új Need for Speed, ami egy fajta rebootja lesz a szériának, visszanyúlva a régi Underground/Most Wanted vonalhoz, új elemekkel kiegészítve, hogy így váljon a valahova volt legjobb NFS-é. A játék Online lehetőségekkel is bírni fog, tehát reménykedünk benne, hogy a közösség tovább élhet az új generációs NFS-ben, ezért pedig a World Hungary is megújult, Need for Speed Hungary néven futva tovább. Az új NFS érkezésének alkalmából úgy gondoltuk, hogy el látunk bennetek jó néhány extra információval az alap hírek mellett, így létrehoztuk új weboldalunkat, ahol megtalálhatsz minden aktuális információt a Need for Speed 2015-ös epizódjáról.

Csapatunk nevében köszönöm mindenkinek, aki követi oldalunkat, és támogat bennünket!

Neo

Pár szó rólunk, tőlünk:

Neo:
Üdv mindenkinek! A nevem Neo, az oldal alapítója vagyok, mind facebookon, mind pedig itt. Nálam az NFS életérzés elég régen kezdődött már, úgy 7-8 éves lehettem, amikor nagybátyám gépén toltam az első Need for Speedek egyikét. Nagy kedvenc volt a 2 SE és a Porsche Unleashed a régiek közül, továbbá az Underground széria, és a Most Wanted. Igazából mindegyik részt szeretem, mindben van valami jó. Az újakban is a hibáik és hiányosságaik ellenére. Online Neo1018 néven váltam ismertté a Need for Speed Worldben, amelyhez az indulástól számítva nem sokkal megalapítottam a Need for Speed World Hungaryt, hogy a Magyar játékosok is tudomást szerezhessenek minden a játékkal kapcsolatos hírről. Jelenleg a World már nem létezik abban a formában, amit sokan ismertek, így az oldalam témáját a 2015-ös Need for Speedre koncentráltam, de az oldalról ennyi elég is. Visszatérve magamhoz, rég voltam már 7-8 éves, jelenleg 24 vagyok és imádok vezetni. Első autóm egy Volkswagen Passat B5 kombi 1.9 TDI volt, amit nagyon szerettem, de nem rég meg váltam tőle azért, hogy egy álmom megvalósulhasson. Ez az álom pedig nem volt más, mint hogy legyen egy Nissan 200SX S13-am. Az autó meg lett, hamarosan pedig indul a felújítása/építése, hogy egy igazi utcai harcos váljon belőle. :)

 

Severinus:

Sziasztok!

Severinus vagyok, Neo társszerzője, nem csak az oldalon, de Facebookon is, immár közel 1 éve, hogy támogathatom munkásságát.

A Need for Speed franchise-zal a 2000-es évek első felében ismerkedhettem meg, egyik haverom által, de igazán az Underground széria megjelenésétől datálom a töretlen rajongást.

A játék epizódjait tekintve a tuningolós, városban bóklászós oldala fogott meg leginkább (Underground, Carbon), de nem határolódtam el a monumentális versenyektől sem (The Run, Rivals).

Multis érát tekintve a World hozta meg az ismertséget, azóta is ezen a néven alkotok, illetve az Origin és UPlay kliensek megfelelőivel (Severinus89). A Worlddel együtt beléptem a Magyar NFS Közösség vérkeringésébe, megannyi esemény részese lehettem és örülök, hogy aktív és gyarapító tagja lettem munkáim révén (2 Facebookos csoport megalapítója; a fórum elemzője és cikkírója; majd Neo társszerzője; és a World Reborn tesztelője lettem). Köztudott lett, hogy nem adom fel egy könnyen, így igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a Magyar NFS Közösségért.

Igen, én is imádom az autókat, 26 évesen végre elmondhatom, hogy nem csak virtuálisan, de a valóságban is kamatoztathatom az improvizációs képességeimet, jelenlegi életvitelemnek és munkámnak köszönhetően. Megérinthettem egy-két csúcs autót (pl. Audi R8, Ferrari vagy Porsche 911), de az igazi szerelemautó, a Lamborghini – leginkább az Aventador – még kicsit várat magára.

 

Chris:
Helló! A nevem Chris, az oldalon szerkesztőként vagyok jelen, a facebook oldalon szintúgy és az nfswhun.eu társ adminja vagyok. Még kiskölyök koromban leltem rá az NFS-re, az NFS III-mal kezdődött az egész, utána inkább a Burnout és a Gran turismo irányába mentem, végül az UG2-nél kapott be megint az NFS-féle ékszíj. Ha nekem kéne a top3 NFS-t mondanom, akkor úgy nézne ki, hogy HP 2010, Carbon, World. A Worldben voltam az utóbbi években a legaktívabb, ott TCMCHRIS néven rontottam a levegőt az R8 felhozatallal. Jelen voltam már a kezdetektől, az első zárt bétateszttől kezdve egészen a legvégéig. Jelenleg a pCARS, az Assetto Corsa és a The Crew aszfaltjait szaggatom. Időnként a HP 2010-be, a Burnout Paradise-ba visszanézek és a CS:GO csataterén próbálkozok, ám egyelőre idegen nekem ez a műfaj. Kedvenc autóm az első generációs Audi R8. Mind a valóságban, mind a játékokban. Amelyik játékban felbukkan ez az autó, akkor ott biztos tartok minimum egyet a garázsban. Ennyit magamról, üdvözöllek az oldalon, kedves látogató!

Minden vélemény számít!