nfs-payback-the-garage.jpg.adapt.crop5x2.1920w

Need for Speed Payback

Égett gumi szag száll az utcákon, egy kora reggeli esemény hátra maradt jeleként. De az éjszaka sötétsége most átengedi a helyét a világosságnak, ahogy a nap első sugarai megvilágítják Silver Rock városát és vele együtt az egész Fortune Völgyet.

A Need for Speed Payback egy egyjátékos kampánnyal érkezik, amelyben egy korábbi utcai versenyző, Tyler Morgan történetét követhetjük figyelemmel. Miután száműzetésbe kényszerítették, most itt az ideje a megfizetniük. Tylernek újra kell építenie a csapatát, megnyernie egy megnyerhetetlen versenyt és lehoznia a “Házat”, a kartelt amelynek a keze alatt van a város összes kaszinója, bűnözője és rendőre.

Ez nem lesz egyszerű. Tyler és csapata a legakciódúsabb eseménysorozat közepén fogja találni magát, ami eddig csak lehetett a Need for Speed történelme során.

nfs-payback-reveal-derelit-ford.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Nem is lehetne ez Need for Speed gyors autók nélkül. A nagy kérdés az: te milyen verdát akarsz hajtani? A Need for Speed Payback autóit öt csoportra lehet majd osztani; Verseny, Drift, Off-Road, Drag és Futó. Bármi is legyen a célod, megfogod találni hozzá a megfelelő autót.

A dolog érdekes része ott kezdődik, ahol fogod a gyári verdád és átépíted valami teljesen mássá. Szabd személyre a külsejét, hogy olyan legyen amilyennek elképzelted; ez előtt a garázsod sem nézett még ki jobban. De mélyen legbelül mind tudjuk, hogy ami igazán számít az az, hogy mi van a géptető alatt; nyerj és vedd meg a legjobb alkatrészeket és készítsd el a tökéletes gépet.

Tartsd nyitva a szemed miközben felfedezed a Fortune Völgyet, és talán rátalálhatsz egy-egy elhagyatott autóra, amely az új projekteddé válhat. Lehelj életet belé, és emeld ki a rozsdából egy új szuperautót létrehozva ezáltal.

A Fortune Völgy lesz a Ti akciódús játszóteretek. Versenyezz Silver Rock elbűvölő városnegyedeiben, törd be a száraz Liberty Sivatagot, driftelj a Providence hegységben és kerülj el halálos zuhanásokat a Silver Canyonban. Akármihez is legyen kedved, a Fortune Völgyben megtalálod.

nfs-payback-reveal-cops.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Az intenzív üldözések visszatérésével a tét még soha nem volt magasabb. Helikopterek és Rhinok a rendőrségi arzenálban, a legjobbat kell kihoznod magadból és autódból, a korlátokat feszegetve ha meg akarsz majd lépni a helyi rendőri szerv elől. Egy dolog biztos, ők ezt nem fogják könnyen hagyni.

Duplázd a rizikót és told fentebb a nyereményt. Hajts végre nagy sebességű és stílusos akciókat, hogy extra tapasztalatot (REP) kapj, és gyűjtsd a Heat szinteket a masszív szorzókért. Érd el a korlátaid, hogy elérd a győzelmet, vagy inkább mennél a börtönbe? Teljesíts kihívásokat, amelyek növelik a verseny tétjét. Nyerd meg a versenyt és a kihívást, hogy extrán bankolj.

Úgy gondolod te vagy a leggyorsabb és ezért feltennéd a hírnevedet is? A megújult Autolog által láthatod majd a barátaid legjobb eredményeit az egész kampány alatt, és minden aktivitásnál a világban. Így mindig a legjobbá válás a tét – és ez csak egy gombnyomásnyira lesz.

nfs-payback-reveal-preorder.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Minden egyes Need for Speed Payback előrendeléshez járni fog egy Platinum Autó Csomag, instant hozzáférés öt darab egyedileg testreszabott autóhoz, mindegyikhez egyedi Platinum kék színű gumifüst* jár. Az autók pedig a Nissan 350Z, Chevrolet Camaro SS, Dodge Charger R/T, Ford F-150 Raptor és a Volkswagen Golf GTI Clubsport lesznek.

Rendeld elő a Deluxe Editiont, hogy már November 7-én játszhass a Need for Speed Paybackel, 3 nappal a nemzetközi megjelenés előtt. Továbbá kapsz egy exkluzív NOS színt, rendszám táblát, ranglista ikont, sztori küldetés csomagot és még sok mást.

A Need for Speed Paybacket PS4-en, Xbox One-on és Originen keresztül PC-n játszhatjátok majd. A teljes megjelenési listát alább találjátok.

• November 2 az EA Access és Origin Access tagok számára a “Play First Trial” keretein belül
• November 7 ha a Need for Speed Payback Deluxe Editiont vetted meg
• November 10 ha a Need for Speed Payback Standard Editiont vetted meg

Az EA Play alatt láthattok még többet az új NFS-ből, Június 10-től, többek közt az első gameplayt is.

*A Platinum kék gumifüst kizárólag a Platinum Autó Csomag autóin lesz elérhető.

Minden vélemény számít!