kiszivarogtak_az_uj_need_for_speed_elso_reszletei_1

Need for Speed – A visszatérés!

2015. Novemberében visszatér szeretett játékunk, egyelőre csak konzolainkra, PC-re majd csak jövő tavasszal, de erről majd később. A játékot a Ghost Games fejleszti, akik 2 éve a Rivalst is alkották, viszont ezúttal nagyon sokat alapoznak a játékosok valódi igényeire, így az új résszel visszanyúltak a régi sikeres epizódokhoz, hogy elhozzák az Underground/Most Wanted feelinget!

Megjelenés:
PS4/Xbox One: 2015. November 6.
PC: 2016. tavasz

A játékhoz folyamatos online kapcsolat lesz szükséges.

Miért csúszik a PC-s megjelenés? Íme a válasz:
November 6-án jelenik meg a Need for Speed, Xbox Onera, és PS4-re, a PC-seknek viszont tovább kell várniuk sajnos, mert a megjelenést 2016 tavaszára csúsztatták… Az addig kiadódó updateket, amiket a ját
ék konzolos változatai fognak meg kapni, természetesen megkapja a PC változat is, és a megjelenés első napjától elérhetőek lesznek. A csúszás oka, hogy a Ghost Games a játékos közösségtől azt a visszajelzést kapta, hogy fontos lenne számukra az, hogy ne legyen korlátozott az FPS szám. Hogy ezt meg tudják valósítani, további optimalizációra van szükség, ami plusz időt vesz igénybe, ez miatt pedig csúszik a PC verzió. Szerintetek meg fogja érni a várakozást?

Egy hozzászólás a(z) “Need for Speed – A visszatérés!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!