rendition1.img

Need for Speed 2017: A visszatérés

Helló Mindenki,

Gondoltuk beugrunk, hogy beszélgessünk kicsit valamiről, amiről tudjuk hogy mindannyiótokat olyan szenvedély fűz, mint minket… a következő Need for Speedről.

Na már most, biztos sokan hallhattátok már, hogy fejlesztés alatt áll egy új epizód a Ghost Gamesnél. Örömmel jelentjük be nektek, hogy 2017 év végén már játszhatjátok is az új Need for Speedet.

Rengeteg részletet fogunk megosztani veletek, ahogy majd közeledünk a Júniusi EA PLAY-hez. Addig is megosztunk veletek néhány apróságot, különböző nézőpontokat a Need for Speedel kapcsolatban, mit jelentenek ezek számotokra, számunkra, és persze az egész franchise számára.

Elsőként, szeretnénk nektek köszönetet mondani. Amikor 2015-ben elstartolt a reboot, elárasztottatok bennünket a visszajelzéseitekkel. Világossá vált számunkra, hogy mennyire és hogyan szeretitek a Need for Speedet, amely nagy részét képzi annak, ahol most tartunk.

Személyreszabás, imádjuk, imádjátok, mindenki szereti. Miért is ne szeretnénk? A személyreszabhatóság biztos otthonra lelt a Need for Speed szériában. Nem fog távozni, vagy háttérbe szorulni, fontos szerepet fog játszani az elkövetkező játékban és azon túl is.

Hoppá hoppá… beszéljünk csak a zsarukról. Semmi sem kielégítőbb annál, mint mikor egy autós üldözésbe keveredsz és érzed, ahogy a yard a sarkadban van, miközben átdübörögsz a városon. A rendőrség üldöz, a versenyzők előtted és akkor a semmiből BAM! Egy Rhinot hívtak egy utcai versenyre. Vágod?

Akár a frissen átalakított autódban gyönyörködsz, vagy épp a kanyonban füstölöd le a mögötted haladókat egy versenyben, egy olyan világot akarsz amely egyben gyönyörű, de közben biztosítja is számodra a helyet ahhoz, hogy azt csinálj, amit csak akarj. Összehozzuk neked az akciót és lehetővé tesszük számodra hogy darabokra szedd az aszfaltot és a földet egyaránt.

Égesd a gumikat, ahogy keresztbevágod az autód egy kanyarban és taposd a gázt padlóig, ha egy ugrató közelít, hogy lerázhasd a yardot. Mi megépítjük a világot, de amit Te csinálsz benne az a legizgalmasabb az egészben.

Végszóként beszéljünk az előző rész egyik legtöbbet vitatott dolgáról: folyamatosan online. Nem hagyhatunk figyelmen kívül valamit, amikor egy olyan dologról beszélünk, ami annyi visszajelzést kapott, mint ez a téma, szóval szentelünk pár sort ennek is.

Szóval, amikor eljön majd az új Need for Speed megjelenésének napja, észre veszitek majd, hogy lehetőségetek lesz egyjátékos módban játszani, teljesen offline. Mielőtt megkérdeznéd, és tudjuk hogy meg fogod, ez azt is jelenti, hogy végre szüneteltethetitek a játékot.

A Need for Speed egy elképesztő történelemmel rendelkező széria, és mi a Ghostnál megtiszteltetésnek vesszük, hogy ilyen játékokon dolgozhatunk. Hamarosan újra jelentkezünk, talán hamarabb mint gondolnátok.

Együtt egy fényesebb jövőért.

– Ghost

Minden vélemény számít!