03_1

Gyüjtemények

4 különböző gyűjthető típus lesz a Need for Speedben, nézzük meg, miket rejteget számunkra a játék.

Ha éppen nem tudsz tapasztalatpontokat szerezni a karriered során, érdemes az utcákon kóborolni a barátainkkal vagy tovább dolgozni a saját autónkon a garázsban, mert Ventura Bayben sosem lesz úgy, hogy ne alkotnál valamit. A 4 egyedi gyűjthető típusból rengeteget lehet találni a szabadtér pontjain, amelyek egy új autó alkatrészeit képezhetik.

Menjünk ki és fedezzük fel Ventura Bayt, és tedd magadévá minden szegletét.

Látványosságok/Vista Spots
Ventura Bay egy olyan város, ami telis tele van látnivalóval, és mi lehetne jobb módja annak, hogy a természetes és mesterséges alkotásokat a város 30 látványosságát felkeressük?

A GPS kamera ikonját használva, megtalálhatjátok ezeket a tereppontokat Ventura Bay 6 kerületében. Parkoljatok az egyik látványosság közelébe és készíts egy képet az autódról a város egyik legismertebb pontjánál, majd add hozzá a gyűjteményedhez, amit a világ láthat.


Égetett gumikörök/Donut Spots
Ahogy a Vista pontokból, úgy a Donut pontokból is 30-at találhatsz városszerte.

Találd meg ezeket, körözz néhányat és add hozzá azon területek listájához, ahol jelet hagytál magad után. Válaszd ki a kedvenc hátsókerék meghajtású autódat és rejtőzz el a gumifüstben, miközben tökéletes égetett gumiköröket rajzolsz az aszfaltba.

Ingyen alkatrész/Free Parts

Van annál jobb, ha új alkatrészt nyersz az autódhoz? Igen, ha azt ingyen! Ventura Bayben 12 teherautó vesztegel elrejtve, mindegyik csak is Rád vár a különböző alkatrészekkel. Ha egyszer egyet is megtaláltál, azaz alkatrész feloldódik a garázsodban, készen arra, hogy felszereld, vagy ha úgy adódik, el is tudod adni.

Kihívások/Car Challenges
Ventura Bay utcáin kóborolva, észre fogod venni, hogy nem csak Te vagy az egyetlen versenyző a városban. A város ugyanúgy otthont nyújt 51 játékostársadnak, akiket a mini térkép és a GPS sárga ikonokkal jelöl. Versenyeznél az egyikükkel? Kerülj közelükbe és hívd ki őket a 4 rögtönzött eseményből az egyikre, győzd le őket és szerezz még több tapasztalatpontot (REP). Minden utcán kóborló versenyző, egy új kihívást jelenthet.

Minden vélemény számít!