nfspayback-derelict-superbuild.png.adapt.crop16x9.1455w

Derelict Projektek

Nincs is annál jobb dolog, mint mikor megalkothatod álmaid autóját, de mi a helyzet akkor, ha mindezt egy roncsból ki indulva kell meg tenned? A Need for Speed Payback elhoz nektek egy új autó “típust”, valamit, amit úgy hívunk “Elhagyatott” (Derelict)

A elhagyatott autókat úgy kell megépítened, hogy a ki indulási alapod nem lesz több nagyjából egy régi roncsnál, ebből építhetsz újjá gyári autót és szuperautót. De ahhoz hogy belefogj egy ilyen projektbe, előbb találnod kell egy kasztnit, ami csak rád vár.

Ahogy megvan a kasztnid, onnantól kezdve látni fogod a garázsodban, és arra fog várni, hogy megszerezd hozzá a hiányzó alkatrészeket. Ha nincs szabad helyed a garázsodban, akkor fel lesz hívva a figyelmed arra, hogy fejezz be, vagy törölj egy folyamatban lévő projektet, vagy szerezz egy új garázst.

A kaszni mellett négyféle másik alkatrészre lesz szükséged; kerekekre, hajtásláncra és két egyedi alkatrészre, ami a választott épülő autóhoz specifikus. Mind az öt alkotóelem ami egy elhagyatott autó újjáépítéséhez kell megtalálható Fortune Valley területén szétszórva.

Egyszerre csak egy elhagyatott autós projekten tudsz majd dolgozni, így az építés alatt nyomokat és jelzéseket találhatsz majd arra, hogy hol találhatsz alkatrészeket az autódhoz. A pontos helyek ott lesznek számodra, menj ki és fedezd fel őket.

derelict-ui.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Megtaláltad a kasztnid, a kerekeket, a hajtásláncot és a két specifikus alkatrészt is, hogy tovább? Ez az a pont, ahol igazán szórakoztatóvá válik a dolog, és elkezdődik a roncs átalakulása gyári autóvá. Amikor befejezel egy projektet meg lesz a lehetőséged, hogy vezethető autót csinálj belőle. Még fontosabb, hogy kiválaszthatod azt, milyen osztályba szeretnéd sorolni az autót.

A többi átlag autótól eltérően, az elhagyatott autóknak megvan az a “képessége”, hogy bármelyik osztályba be lehet sorolni őket. Mindig is egy Off-Road szörnyetegként képzelted el a Chevrolet Bel Airt? Akkor most itt a lehetőség, hogy megvalósítsd, de válassz megfontoltan, mert onnantól hogy döntöttél, már nem lesz visszaút.

Ha kiválaszottad az autó osztályát, akkor már használhatod is és attól fogva rendelkezni fog mindazon lehetőséggel és beállítással, mint bármelyik másik autó. Szabd személyre a külsejét, növeld a teljesítményét és alkoss rá egyedi fényezést. Nem is lenne ez Need for Speed, ha nem adnánk valami pluszt a dolgokhoz és ezen a ponton jönnek a képbe a Super Buildok.

Fejleszd a projekted Tier 3-ba hogy Super Buildá válhasson. Ezáltal lehetővé téve még extrémebb vizuális elemeket, hogy az autó, amelyre egykor még hiányos roncsként találtál rá, egy abszolút szörnyeteggé váljon.

nfspayback-derelict-superbuild.png.adapt.crop16x9.1455w

Amikor befejezel egy Derelictet, akkor az eredeti gyári változat elérhetővé válik valamelyik kereskedésben. Például, Off-Road gépet csinálsz az 1965-ös Ford Mustangodból, de szeretnél egy Race verziót is a gyűjteményedben? Látogasd meg azt a kereskedést amely a klasszikus autókkal foglakozik, tedd le érte a pénzt, és onnantól a tiéd.

Összesen öt Derelict projekt fog rátok várni. Az 1955-ös Chevrolet Bel Air, az 1965-ös Ford Mustang, az 1971-es NISSAN Fairlady ZG, a Chevrolet C10 Stepside Pickup 1965-ből és az 1963-as Volkswagen Beetle.

Lépj ki a garázsból, fogj bele egy projektbe, és változtasd roncsból gyárivá, gyáriból pedig szuperautóvá.

Ha többet szeretnél megtudni a Need for Speed Payback testreszabási lehetőségeiről, akkor látogasd meg a Testreszabással foglalkozó oldalunkat és kezd el tervezni álmaid épített autóját.

Minden vélemény számít!