NFS2015OneForAllAchievement

Crew Play

A Crew Play egy Multiplayer party funkció a Need for Speedben, amely lehetőséget nyújt arra, hogy 8 játékos egy multiplayer sessionben játszhasson, és versenyezhessen egymással. A Crew Playt a Need for Speed Network menüben érhetjük el.

Ha csatlakoztunk egy Crewhoz, akkor annak tagjait a minitérkép egy kék háromszöggel jelöli, a teljes térképen pedig az Avatarjuk látható kék keretben.

A Crew tagjainak lehetősége van egymást versenyre hívni, ha egy
verseny kezdőpontjához hajtva az “Invite Crew” lehetőséget választják. Minden meghívott tagot láthatunk a képernyő tetején. Akiknél egy piros pont szerepel, azok pillanatnyilag nem képesek csatlakozni a versenyhez, akiknél narancs spirál, azok még nem jeleztek vissza, akiknél pedig kék pont, azok elfogadták a meghívást.

My Crew
A My Crew menüben láthatjuk az aktuális multiplayer session játékosait, mindegyiküket a saját slotjában. Minden üres slotot (helyet) egy “Free slot” felirat jelöl.

Egy játékos slotja megmutatja a játékos avatarját, szintjét, online státuszát, a profilja nevét, a pillanatnyi szituációját és hogy épp milyen autót vezet. Továbbá azt is láthatjuk, hogy az AllDrive szabad kóborlásban van, vagy már tagja egy crewnak.

Ha egy játékos slotjára navigálunk, és az opciókat választjuk, akkor megjelennek az interakciós lehetőségek. Csatlakozhatunk hozzá, ha nem épp a garázsban tartózkodik, vagy versenyen van, megtekinthetjük a Snapshot galériáját, a statisztikáját, barát felkérést küldhetünk neki, megnézhetjük a profilját és jelenthetjük is. Továbbá meghívhatjuk, hogy csatlakozzon a mi Crewnkhoz.

Players Online
A Players Online oldalon láthatjuk az összes jelenlegi és ajánlott játékost, akiket meghívhatunk hogy csatlakozzon hozzánk, vagy mi is csatlakozhatunk abba a multiplayer sessionba, amiben ők tartózkodnak.

Available Crews
Az Available Crews oldal azokat a Crewkat jeleníti meg, amelyek üres slottal rendelkeznek, így csatlakozhatunk hozzájuk. Innen csatlakozni egy Crewhoz csak akkor tudunk, ha az ő multiplayer sessionjükben van szabad hely.

Minden vélemény számít!