nfsp-customization-05.jpg.adapt.crop16x9.1239w

Autókereskedések, Garázsok és Alkatrész üzletek

Az autók és a testreszabhatóság két olyan összetevő, melyek segítenek definiálni a Need for Speedet és a Paybackben ezekre több lehetőséged lesz, mint ezelőtt bármikor. Legyen szó autó vásárlásról, új alkatrészek beszerzéséről, vagy egy új garázsról, ahol tárolhatod a kollekciód.

Autókereskedések
Ahogy majd játszol a Need for Speed Paybackel biztosan lesz olyan helyzet, amikor úgy fogod érezni, hogy szükséged van egy új autóra. Például egy olyan újonnan felnyílt esemény miatt, ahol korlátozva van a résztvevő autók osztálya, de akár csak olyan okból is, mert szeretnéd bővíteni a gyűjteményed.

Hogy új autót vásárolhass meg kell látogatnod majd a kereskedések egyikét Fortune Valleyben. Valami egzotikusra vágysz? Akkor az utad az FVX Exoticsba fog vezetni. További kereskedéseket találhatsz majd még, melyek klasszikus, izomautó, rally, sport, vagy épp sport kompaktokra vannak specializálódva.

Nem kaphatsz meg minden autót a kereskedésekben, szóval nézz vissza sűrűn, hogy éppen mik a lehetőségek.

Alkatrész üzletek
Az hogy van egy saját autód, teljesen jó dolog, de ami igazán számít, hogy mi van a géptető alatt. Több alkatrész üzletet is találsz majd Fortune Valleyben, és lesz hogy végig kell járnod néhányat, hogy megtalálj egy keresett tuning elemet.

A játék közben is nyerhetsz majd alkatrészeket, versenyek megnyerésével, de az üzletek alternatívák lehetnek, ha valami speciálist szeretnél szerezni. Kis szerencsével lesz is készleten az alkatrészből.

Rendszeresen keresd fel ezeket az üzleteket, mert a raktárkészlet rendszeresen változik – ki tudja mit találhatsz egy-egy alkalommal. A teljesítményt növelő alkatrészek mellett böngészhetsz más elemek közt is, mint például géptetők, spoilerek, sárvédők és más egyéb vizuális alkatrészek közt a garázsodból.

Beszerezni a vágyott alkatrészeket nagyon jó érzéssel tölthet el, de amit még inkább szeretnél majd az nem más, mint az autóba szerelni őket. Az üzletekben erre is lesz lehetőséged, bármilyen korábban vásárolt alkatrészt, vagy amit nyertél helyben installálhatsz anélkül, hogy vissza mennél a garázsodba.

Lehet hogy a géptető alatti dolgok teszik az autód az utak szörnyetegévé, de amikor ránézésre is maga a tökély, na annál nincs jobb érzés.

nfsp-customization-06.jpg.adapt.crop16x9

Garázsok
A garázsod az otthonod, ahol a varázslat történik és még fontosabb, hogy ez az a hely ahol az autóid és alkatrészeid tárolhatod. Ide jössz, ha egy másik autóval kívánsz gurulni, vagy konfigurálni akarod az alkatrészeket, ha egy új fényezést/matricázást akarsz, külső átalakítást, Derelict projekt építést, vagy eladni valamelyik autód.

Tehát, mi is lehet jobb egy garázsnál… több garázs!

Játékod során a Need for Speed Paybackben új garázsokat is vásárolhatsz majd, így növelheted autóid számát. Amint megszerzed mind az 5 megvásárolható garázst, megkapod a hozzáférést egy korlátlan hellyel rendelkező raktárhoz, ahol annyi autót tárolhatsz, amennyit csak akarsz.

Benzinkutak
A korábbi Need for Speedek rajongóinak ismerősek lesznek a benzinkutak, amelyek a Paybackben visszatérnek.

A benzinkutakon való áthajtás teljesen visszatölti majd a nitród és megjavítja autód külső sérüléseit.

Ha többet szeretnél megtudni a testreszabásról a Need for Speed Paybackben, akkor látogasd meg a Testreszabhatósággal foglalkozó oldalunk és kezd el megtervezni álmaid autóját.

Minden vélemény számít!