NFS2015FullHouseAchievement

A Motorháztetö alatt #7

Mióta tavaly Novemberben megjelent a Need for Speed, nagyon sok támogatást kaptunk a játékosoktól. Rengeteget tanultunk a visszajelzéseitekből, kéréseitekből, és ezekből sokat igyekeztünk is megvalósítani a ingyenes frissítésekkel a Need for Speedhez. Olyan funkciók mint a manuális váltó, Wrap megosztás, Snapshot Pro, SpeedLists, személyre szabás, nagyobb garázs és még sok más jött a ti ajánlásaitok alapján. Továbbá elhoztuk nektek a Hot Rodokat, láthattuk a Drag versenyzés visszatérését, és újra megküzdhettetek Eddievel.

Amióta visszatért a Need for Speed, rengeteg időt töltöttetek Ventura Bay utcáin. Összesen 9.8 milliárd REP pontot szereztetek, több mint 35 millió Snapshot készült, 10 milliónál is több Drag versenyen vettetek részt és közel 53 milliószor teljesítettétek az Eddie féle Kihívás Eventjeit. 950 millió percet töltöttetek autóitok egyedivé varázsolásával, melyet az összegyűjtött $2.5 trillió játékpénzből finanszíroztatok. Több mint 700,000 wrap került megosztásra, amely 14 millió letöltést eredményezett az NFS közösségben.

underthehood7

A Speedlists Update volt az utolsó ingyenes tartalmú frissítés a játékhoz. Továbbra is szerezzetek sok bónusz REP-et, használjátok ki a leárazásokat és gyűjtsétek majd az extra játékpénzt az elkövetkezendő Közösségi Eventeken. A következő ezen a hétvégén indul, szóval irány Ventura Bay, melyben $1,000 bónuszt kaptok majd minden Drag Event után. Továbbá legyetek még egyedibbek a személyre szabás terén a Napi Kihívások teljesítése által, mellyel több mint 150 matricát oldhattok fel az alap készlet mellé.

Mi most felhasználva azokat az alapokat, melyeket megteremtett a Need for Speed, elkezdjük építeni következő játékunkat, amely 2017-ben fog érkezni.

Ez nem jelenti azt, hogy mostantól csendben ülünk és dolgozunk majd… távolról sem. A közösséggel együtt fogunk dolgozni, és rengeteg lehetőség lesz majd az elkövetkezendő hónapokban arra, hogy visszajelzéseket adjatok a stúdiónak ahhoz, amerre most tartunk.

A visszajelzéseitek által már kiforrott, hogy mi lesz a Need for Speed jövője, és ezekre továbbra is hallgatni fogunk a következő játékunk fejlesztésénél, szóval kérünk benneteket, hogy osszátok meg velünk ezek után is ötleteiteket Twitteren, Facebookon kommentelve, vagy az újonnan elindult Fórumunkon.

Minket a Ti Need for Speed iránti szenvedélyetek motivál, inspirál és visz előre. Ez egyszerűen elképesztő. Mindannyian a Ghost-tól, köszönjük.

Egy hozzászólás a(z) “A Motorháztetö alatt #7” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!