NEED FOR SPEED HUNGARY WIKIA

A Motorháztetö alatt #2 – Icons Update

Üdv újra mindenkinek a motorháztető alatt 2. részében, ahol betekinthetsz a Need for Speed közelgő frissítéseinek mélyébe.

Legutóbb elkezdtünk beszélni az élő játékról és ma pedig a közelgő első frissítésről, az Iconsról fogunk írni.

Elsőként leszögeznénk az egyik legfontosabb dolgot, a megjelenési dátumot. Az utolsó simítások elvégzésén dolgozunk a frissítésen, hogy November 25-én már tölteni lehessen.

Szóval, lássuk is a tartalmát!

AI ellenfelek előzései
Az egyik kulcsfontosságú dolog, amit jeleztetek nekünk az AI ellenfelek előzési rendszerének kiegyensúlyozása. Olvastuk a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, láttuk a videóitokat és live streameket. Mindent összevetve változtattunk az AI működésén, hogy javítsunk a játékélményen.

Közösségi eventek
Amikor megjelenik a frissítés az első dolog, amit majd észre vehetsz az a főmenüben található új elem lesz. Konkrétan a bal alsó sarokban találhatjátok majd és információkkal fog ellátni titeket minden aktív, vagy futtatható közösségi eseményről.

Na de mik is lehetnek a közösségi eventek? Három típusba osztottuk őket, amelyek elkövetkezendő hónapok alatt futni fognak, melyek különböző dolgok miatt lesznek jók.

• Bonus cash (Bónusz pénz) eventek alatt megnövekszenek a pénz nyeremények
• Discounts (Leárazások) eventek alatt bizonyos dolgokhoz olcsóbban hozzájuthatsz
• Bonus REP (Bónusz tapasztalatpont) eventek alatt megnövekszenek a REP jutalmak

Az első event holnap indul, mely a Performance Matters nevet kapta, és 40%-os kedvezményt ad minden teljesítmény fejlesztésre. Itt a tökéletes idő, hogy felhúzd az autód!

Ikon autók
Ha megkezdted már utad Ventura Bayben, akkor valószínűleg már rá tetted a kezed Nakai-san Porschejére, vagy Magnus Walker 277-esére. A következő frissítés elhozza Ken Block Hoonicornját és Morohoshi-san Lamborghini Diablo SV-jét, mint megszerezhető autókat. Ha már teljesítetted a hozzájuk kapcsolatos missziókat, akkor az autók a garázsban fognak várni, hogy megvásárold őket ingyen.

Neon fények
A Lamborghini Diablo SV-vel, vagy Morohoshi-sannal a játékban úgy éreztük, hogy ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy megmutathassuk milyen neonok is várhatóak a játékban. Kezdésként csak Morohoshi Diablojára lesznek elérhetőek és valahogy így fognak kinézni.

Színkeverő 2.0
Amikor színezed autódat, vagy a felniket, vagy a matricákat szembesülhetsz majd az új színkeverővel. Ezzel lehetőség nyílik majd új színek létrehozására, előre beállított színekre, legutóbbi anyagok választására, előre beállított anyagokra, és numerikus értékek kijelzésére a színkeverő csúszkáján, ezentúl tehát sokkal precízebb lesz a színek, vagy az anyagok kiválasztása. A színek keverési funkciójának javítása a visszajelzéseitek egyik nagy pontja volt, amit a wrap editor témában kaptunk, így számotokra javítottunk ezen a funkción is.

Matrica tükrözés
Volt egy visszatérő visszajelzés a zárt bétából az indulás utánra, amelyet nagyon fontosnak tartottunk. Ez az oka annak, hogy hozzá adtuk a játékhoz! Amikor a rétegeket fogod szerkeszteni lesz mostantól egy gomb, amellyel tükrözhetővé válnak az autóidon lévő matricák. Ez az autók mindkét oldalán működni fog, beleértve az ablakokat, és szélvédőket is.

REP szint növelés
Ventura Bayben mostantól további tapasztalati pontokat gyűjthetsz, mivel megnöveltük az elérhető maximum szintet 50-ről 60-ra.

Napi kihívások
A frissítés egyik fontos része, hogy mostantól új napi kihívások lesznek, figyelve arra, hogy az egyensúlyt a különféle event típusokra helyezzük, kevesebb fókusszal az Outlawon. Ahogy a frissítés megjelenik, egyből láthatóvá válnak az új kihívások.

Új trófeák és Achievementek
Három féle új trófea és achievement lesz megszerezhető:

Fanboi – Vedd meg bármelyik ikon autóját
Iconoclast – Nyerj meg eseményeket az új ikon autókkal
Mental Unblock – Szerezz 350,000 Drift pontot a Mental Block eseményen Ken autóját használva

Előre beállított Wrapok
Kibővítettük a mennyiségét az előre beállított wrapoknak. Mostantól 13 új wrap várja majd, hogy használd őket a különféle autókon.

Általános bugok javítása
Néhány hibát javítottunk. Elcsíptünk dolgokat, és változtattunk rajtunk, csak úgy mint az AI ellenfelek előzési szokásain.

Közösségi felmérések
A játékosok visszajelzései továbbra is nagyon fontosak lesznek számunkra, ezáltal felmérések fognak érkezni, hogy még jobban láthassuk a gondolataitokat, véleményeteket. Az első ilyen felmérés néhány napon belül ki is lesz küldve, szóval ha játszod a Need for Speedet az első naptól fogva, akkor tartsd a szemed a leveleiden.

Közösségi reflektorfény
Nem jutunk szóhoz néhány általatok kreált autó láttán, elképesztő, hogy néhányan milyen kreativitással rendelkeztek és hogy ezt meg is osztjátok velünk. Íme néhány kedvenc alkotás tőletek!

A Wrap Editor javításainak megjelenése után alig várjuk, hogy mivel álltok elő.

Ennyi volt mára a Motorháztető alatt, viszlát Ventura Bay utcáin!

Minden vélemény számít!